Υπάρχει καλοσύνη, αρκεί να ξέρεις που να δεις

sofia970-820x547.jpg

Κάθε μέρα σχεδόν, κάτι άσχημο θα ακούσω ή θα δω. Θέλεις για φωτιές, για κλοπές, ατυχήματα, οτιδήποτε. Στενάχωρα γεγονότα που εμπλέκουν τον άνθρωπο. Σχεδόν ποτέ όμως δεν άκουσα κάποιον να μιλάει για όλα τα καλά που συμβαίνουν. Γεγονότα, άνθρωποι και καταστάσεις που μόνο να σου φτιάξουν τη μέρα μπορούν. Αλήθεια, υπάρχουν και τέτοια! 

Έζησα λοιπόν το τελευταίο διάστημα τόσο όμορφες στιγμές! Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω εκείνη την κυρία που παρά την ηλικία της ήταν πρόθυμη να μου παραχωρήσει τη θέση της για να ξεκουραστώ αλλά και την κοπέλα στην εκκλησία που κάθισε δίπλα μου και ήταν τόσο ευγενική. Ακόμα, το κέφι μου έφτιαξε ο τόσο χαρούμενος και πάντα ευγενικός υπάλληλος στην υπηρεσία που παρά τη δουλειά των ημερών, την πίεση και το άγχος του, ήταν εκεί με ένα χαμόγελο να με υποδεχτεί και να με βοηθήσει, κάνοντάς με να σκεφτώ πόσο υπέροχοι άνθρωποι υπάρχουν σ΄αυτό τον κόσμο. Έπειτα έρχονται οι άνθρωποι εκείνοι που με σκέφτηκαν, για μια καλημέρα, μια καληνύχτα, ένα χρόνια πολλά, ένα μήνυμα και ένα τηλέφωνο για να μάθουν πως είμαι, να μου ευχηθούν και απλά να συζητήσουν μαζί μου. Αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και κατάφεραν να μου χαρίσουν το χαμόγελο της ημέρας. Να σας πω και το πιο απίθανο; Νόμιζα μόνο στις ταινίες συμβαίνει, αλλά είδα έναν νεαρό να βοηθάει τη γιαγιά να περάσει το δρόμο.

Καθημερινά γεγονότα και άνθρωποι, που όμως με έκαναν να δω τη ζωή λίγο πιο αισιόδοξα. Γιατί υπάρχει και καλοσύνη στον κόσμο αυτό. Αρκεί να προσπαθείς να ξέρεις που να δεις! Σας ευχαριστώ πολύ, γιατί φωτίσατε τις μέρες μου!

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη, ξέρω πως υπάρχει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s